Papegaaienhotel HOTEL COCO

Hotel CoCo

Handtamme Vogels

Toebehoren

Permanente opvang

 
CONTACT FORMULIER
HOME


Papegaaienhotel

HOTEL COCO
Zoerselbaan 105,
B-2390 Malle,
Belgium
Tel: +32
3 311 76 99
GSM: +32 499 120 268

info@papegaaienhotel.bePAPEGAAIEN HOTEL

HOTEL COCO vangt uw krombekken op terwijl u met vakantie bent!

Hotel
HotelTerwijl u geniet van uw vakantie verzorgen wij uw krombekken.Cactus Marob biedt u het eerste papegaaienhotel in BelgiŽ aan.

Papegaaien hebben een eigen gevoelsleven. precies daarom is een goede opvang er belangrijk.
Ze kunnen treuren of heimwee hebben. als ze zo'n droevig moment alleen zitten, kwijnen ze weg of plukken ze zich kaal.
In Hotel COCO is er voldoende afleiding met al hun soortgenoten in de buurt.

Terwijl de baasjes bruin bakken op het strand, genieten hun krombekken van een eerste klas behandeling in hotel COCO:
* Ontbijt op bed
* Dagelijkse douche
* Eigen kooi
* Dessert Palmnoten


Tijdig reserveren is wenselijk

Huishoudelijk reglement :

 • Uw papegaai voor de eerste maal in pension. De nabijheid en het zien van andere papegaaien geeft uw vogel voldoende verstrooiing. De meeste papegaaien ervaren, een verblijf in een Hotel zeker niet als eens straf.

 • Controle door de dierenarts. De verantwoordelijken in Hotel COCO hebben een grote ervaring met allerhande papegaaien. Een gespecialiseerde dierenarts komt in de vakantieperiode wekelijks; eenvoudige aandoeningen worden door hem behandeld. Indien een meer ernstige aandoening wordt vermoed, wordt er contact met uw dierenarts -opgenomen om te beslissen op welke wijze het dier verder behandeld wordt. U en uw dierenarts zullen voldoende geÔnformeerd worden. Dierenarts kosten zijn steeds te laste van de eigenaar.

 • Voeding: De standaard papegaaien mengeling staat hier dagelijks op het menu. Bijna alle papegaaien eten deze voeding graag. Een stuk vers fruit ontbreekt uiteraard niet op dit menu. Indien nodig wordt de voeding van thuis gegeven, wij noteren deze bij aankomst in het Hotel.
  De betaling gebeurt bij het binnenbrengen van uw huisdier en is om geen enkele reden terugvorderbaar. Bij reservatie wordt een voorschot van 1/3 van de totale prijs gevraagd.

 • Op aanvraag van de hotelgasten kunnen zij thuis afgehaald worden en terug gebracht. Vanaf een verblijfsperiode van min. 10 dagen en in een straal van 10 Km is dit gratis, anders zal er een vergoeding per Km worden aangerekend.
  De papegaaien die gehecht zijn aan hun eigen kooi verblijven tijdens hun logement in deze kooien. De kooi waarin de papegaai gebracht wordt moet wel zuiver zijn.

 • Indien de papegaaien iets minder honkvast zijn en indien de eigenaar dit wenst kunnen de papegaaien logeren in een suite van Hotel COCO; dit zijn ruime kooien aangepast aan de soort papegaai.

 • In de winterperiode zijn de verblijven uiteraard verwarmd.


Brengen en afhalen :

 • Bij het brengen of afhalen van uw huisdieren, dienen deze steeds gekooid te zijn.

 • De dieren kunnen binnen gebracht en afgehaald worden elke dag vanaf 9.00u tot en met 17.30u met uitzondering van donderdag en zondag tot 15.30u. Of na afspraak.

 • De dieren die niet afgehaald zijn binnen de 10 dagen na de afgesproken periode, worden eigendom van Hotel Coco. Indien de papegaai langer dan voorzien moet blijven moet er schriftelijk verwittigd worden.
   

Toilet :

 • Op aanvraag kan ervoor gezorgd worden dat de nagels van uw papegaai geknipt en gevijld worden tijdens zijn/haar verblijf in Hotel Coco.
   

Prijzen en reservaties:

Papegaai verblijft in eigen kooi Ä 12,00/dag

Betaling

De betaling gebeurt bij het binnenbrengen van uw huisdier en is om geen enkele reden terugvorderbaar. Bij reservatie wordt een voorschot van 1/3 van de totale prijs gevraagd.

Op aanvraag van de hotelgasten kunnen zij thuis afgehaald worden en terug gebracht. Vanaf een verblijfsperiode van min. 10 dagen en in een straal van 10 Km is dit gratis, anders zal er Ä 0,50 / Km worden aangerekend.

 

Het Hotel is niet aansprakelijk voor ongevallen, ziekte, ontsnapping of overlijden van het huisdier tijdens het verblijf in Hotel Coco.


volgende: Vogels   


[HOME] [PAPEGAAIEN HOTEL] [CONTACT FORMULIER]